Bindevæv massage

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage foretages med kopper og manuel behandling. Bindevævsmassage er effektiv og godt til at løsne muskelspændinger og øge blodvirkulationen, det giver musklerne nyt liv. Jeg målretter altid massagen så det passer til dine behov. 

Der er en lang række fordele ved Bindevævsmassage: 

  • Psykisk og fysisk velvære
  • Bedre søvn
  • Blødere muskler
  • Forebygger stress og muskelsmerter
  • Forbedre immunforsvare
 

Dette er bare et udpluk af nogle af de fordele der er ved bindevævsmassage. Du er meget velkommen til at kontakt mig for at få en uddybende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Ved at løsne bindevævssystemet for spændinger, og det bliver lettere at slippe de psykiske problemer, der er relateret til den fysiske spænding. Det har en gavnlig effekt på fysiske skavanker, stress og du føler du har mere energi og overskud. Når kroppen modtager bindevævsmassage hjælpes den til at smidiggøre ømme muskler og udrense affaldsstoffer, som er med til at øge musklernes evne til, at arbejde mere frit.

 

Hos Aktiv massage i Frederikshavn tilbydes der også at der køres ud til dig. Ring på +45 31 41 70 94 eller skriv på aktiv-massage@hotmail.com for at få aftalt nærmere.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 31 41 70 94 eller send en e-mail til aktiv-massage@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.