Massage

Massage er godt for dit velvære og din krops generelle sundhed

Når kroppen modtager massage hjælpes den til at smidiggøre muskler og udrense affaldsstoffer. Dette øger musklernes evne til at arbejde mere frit. Du vil kunne opleve, at du kommer ned i tempo og slapper mere af. Massage er med til at forbedre og smidiggøre forkortet muskulatur, øge blodgennemstrømning, samt at reducere smerter i muskler og led.

Klassisk massage, der bygger på fingertryk, strygninger og petrissage af det øvre muskellag. Massagen stimulerer cirkulationen, løsner spændinger og giver øget velvære.

Afslappende massage er den blide, men også intensive, massage hjælper med at lindre spændinger i muskler og nervesystem. Behandlingen efterlader kroppen i en tilstand af ro og afslappethed – og fri af den stresskriblen, du kunne have mærket, inden du lagde dig til rette på den bløde briks.  

Dybdegående massage af det dybere muskellag, som afhjælper spændte, overbelastede eller skadede muskler. Anbefales ved tilbagevendende gener som fx hold i ryg og nakke.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 31 41 70 94 eller send en e-mail til aktiv-massage@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.